Traiteur Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een traiteur in Oost-Vlaanderen? Food In Style is een cateringbedrijf/traiteur uit Oost-Vlaanderen dat van vele markten thuis is.

Traiteur Oost-Vlaanderen

Food In Style verzorgt recepties, babyborrels, diners, walking dinner, BBQ, rouwmaaltijden, bedrijfsfeesten, sharing table, pensioenfeesten, huwelijken, verjaardagen, communies en meer. Dit alles als traiteur in Oost-Vlaanderen.

Voor zowel grote als kleine groepen staat Food In Style paraat. Wij werken vanaf 35 volwassen personen tot 1500 personen. Er zijn op de website standaardformules terug te vinden voor onder andere BBQ, Sharing Table, Walking Dinner.

Eveneens staan ook de kids centraal en zijn er aangepaste menu’s voor de allerkleinsten. Denk hierbij aan hamburgers, hot dogs, frietjes, fish sticks, balletjes in tomatensaus…

Food In Style - Traiteur Oost-Vlaanderen - verzorgt zijn klanten

Als traiteur in Oost-Vlaanderen poberen onze klanten zo goed mogelijk bij te staan. Ook in verband met bepaalde allergieën (glutenvrij, suikervrij/diabetes, …) of voor vegetariërs en voor de moslimgemeenschap (halalvlees) zijn wij bereid om als traiteur uit Oost-Vlaanderen onze gerechten zo goed mogelijk aan te passen naar uw wensen.

Aan de hand van het contactformulier vraagt u een offerte aan. Hierin kun je al een paar richtlijnen geven ivm welk type feest, waar, hoeveel personen, budget, … Zo krijgen wij al een idee van wat jullie wensen zijn.

Daarna komen we vrijblijvend langs om te bespreken hoe jullie het feest/event zien. Na ontvangst van de offerte, kunnen jullie de gegeven voorstellen van ons bijsturen. Wij luisteren en passen naar jullie wensen aan. Bij een akkoord wordt de offerte getekend en teruggestuurd of gemaild.

Op voorhand komen wij eens ter plaatse om alles te bekijken en bespreken zodat alles heel vlot kan verlopen op de dag van het feest zelf. Elektriciteit op verschillende fases wordt door de klant zelf voorzien. Er wordt telefonisch of per mail doorgegeven om welk uur wij ter plaatse zullen zijn de dag van het event/feest.

Naargelang de wensen van de klant kan er ook geopteerd worden om materiaal te huren bij een gespecialiseerde verhuurfirma.

Bediening is eveneens ook op voorhand afgesproken of wij garçons meebrengen en dit onze verantwoordelijkheid is of de klant zelf voor de bediening zorgt. Dranken kunnen door ons geleverd en bediend worden, maar ook door de klant zelf. Of klant zorgt voor de dranken en wij voor de bediening. Feest kan walking dinner zijn, sharing table of diner aan tafel bediend. Afruimen gebeurt meestal door ons.

Bij grote groepsevenementen, BBQ of eetfestijnen wordt opdienen en afruimen meestal door leden van de club of vereniging zelf gedaan.

Na het feest/event wordt door ons alles meegenomen, wat aan ons toebehoort. Indien er gewerkt is met verhuurfirma, zal dit meestal dag nadien opgehaald worden door het desbetreffend bedrijf.

De factuur wordt per post of per mail toegestuurd en dan overgeschreven.

Nog vragen over onze diensten als traiteur in Oost-Vlaanderen ? Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Specifiekere regio's als traiteur Oost-Vlaanderen

Traiteur GentTraiteur Wetteren

Overtuigd?

Ready to "Taste the Difference" op één van uw feesten/evenementen?

Vraag hier je offerte