HUWELIJK

Van de mooiste dag van je leven maken wij ook de meest delicieuze dag van je leven. We begeleiden jullie vanaf de aanvraag tot aan de openingsdans, van de eerste amuse-bouche naar de laatste hap van het dessert.

Voor een huwelijksfeest op maat slaan onze chefs steeds de handen in elkaar om jullie een creatieve, vernieuwende en gastronomische formule te presenteren. Met verse, kwaliteitsvolle producten werken we niet alleen smaakvolle, maar ook stijlvolle gerechten voor jullie uit.

Naast al dat culinair genot gaan we samen met jullie op zoek naar de perfecte locatie voor jullie huwelijk alsook de inkleding ervan. In samenwerking met Hilde Matthys, oftewel Dress Impress streven wij uw ideeën en dromen na en toveren we uw locatie om tot een waar plaatje.

“TOGETHER WE CREATE MAGIC.”


WALKING DINNER

Diverse gastronomische hoogstandjes vormen samen één compleet diner. Een wandeling met talrijke smaken, kleuren, garnituren in een ongedwongen sfeer en moeiteloze afwisseling tussen warme en koude of traditionele en vernieuwende gerechten.

Zowel voor een business dinner, networking event of babyborrel is deze formule van verschillende hapjes en tapas gegarandeerd een voltreffer. Want een walking dinner is geen stijve bedoening, maar een dynamisch samenzijn van klanten of vrienden, die op deze manier organisch kunnen kennismaken of bijpraten.

“THE FOOD YOU EAT TODAY IS WALKING AND TALKING TOMORROW”

Hartig of zoet, Vlaams of Mexicaans, vlees of vegetarisch,… Wij gaan zover als jullie durf en creativiteit reikt! Het concept walking dinner creëert een flexibiliteit in culinaire diversiteit en wij gaan dan ook met enthousiasme mee in jullie verhaal.

Download hier onze folder


RECEPTIE / BABYBORREL

Babyborrel, communie, huwelijk, nieuwjaar, jubileum, pensioenfeest,… Er valt heel wat te vieren in een mensenleven. En hoe beter klinken op heugelijk nieuws dan met een stijlvolle receptie in het bijzijn van je vrienden, familie of collega’s?

Verwen je gasten met elegante hapjes, bijpassende wijnen en verrassende tapas. Het team achter Food in Style blijft continu zijn culinaire kennis bijschaven om jullie de nieuwste en meest bijzondere smaaksensaties voor te schotelen.

Een receptie kan ook al eens ‘out of the box’ zijn. Want waarom geen foodtruck op je receptie? Gin & tonics uit een bakfiets of een Thaise curry soep uit een caravan, Food in Style kan eindeloos variëren naar jouw smaak of ideeën. Maar één ding is zeker: er zal nog lang nagepraat worden over jouw unieke, feestelijke receptie.

“FAMILY, FRIENDS, FOOD & FRESH DRINKS.”


CULINAIR BARBECUE

Als er één ding is waar wij graag en toch met enige trots mee uitpakken, dan is het wel met onze barbecue skills. We hebben ons jarenlang verdiept in het grillen en braden van kwaliteitsvol vlees en vis.

De kracht van barbecueën zit in zijn eenvoud, want wat is er beter dan genieten van een mooi stuk vlees, gegrild op authentieke wijze, te kunnen delen met vrienden en familie. We gebruiken steeds verse producten en werken onze gerechten af tot in de kleinste details.

Download hier onze folder

“MAY YOU ALWAYS BE SURROUNDED BY GOOD FRIENDS AND GREAT BARBECUE”


EETFESTIJN / BBQ

Organiseert je vereniging een groot festijn, viert je voetbalclub zijn vijftigste jubileum of coördineer je een andere aangelegenheid waar tal van monden gevoed moeten worden, dan ben je bij Food in Style bij het juiste adres.

Wij bieden een ruim aanbod van huisbereide gerechten waaruit je zelf een menu kan samenstellen en bereiden alles tot in de puntjes voor, met oog voor detail kwaliteit.

Door onze ervaring kunnen wij evenementen die over meerdere dagen lopen ook bolwerken en zorgen dat organisatorisch alles vlot en gestroomlijnd verloopt. Aarzel niet om ons te contacteren, want wij komen naar uw buurt met onze catering. Niet alleen Oost-Vlaanderen, maar ook daarbuiten en zorgen voor een waar eetfestijn voor jouw vereniging.

“NOTHING BRINGS PEOPLE TOGETHER LIKE GOOD FOOD.”